Szódavíz ellátás

A legjobb megoldás a dolgozók vízellátására

Egy jól működő szervezeten, cégen belül a munkavédelmi előírásoknak megfelelően kötelező a dolgozók védőital-, elsősorban vízellátásáról gondoskodni. Biztosan Ön is tapasztalta már, hogy mennyi problémával jár a nagy mennyiségben rendelt palackozott ásványvíz, vagy ballonos víz tárolása, hűtése, és hogy milyen sok energiát elvesz ezeknek a folyamatos beszerzése.
Ipari szódagépeink segítségével levesszük a válláról ezeket a terheket, és biztosítjuk, hogy a napi szódavíz adagolás folyamatos legyen a munkavállalói számára.
szódavíz, szódavíz ellátás, vízellátás, szódagép, vízadagoló

Kérje ajánlatunkat egyedi konstrukcióra!

Ugrás az ajánlatkéréshez

Mit kínálunk partnereink számára?

Beruházási költség nélküli vízellátás az ország számos pontján

Szódagépeinket térítésmentesen üzembe helyezzük az Önök telephelyén, és országos hálózatunknak köszönhetően folyamatosan biztosítjuk az karbantartást, szervizelést.

Nincs több időigényes vízbeszerzés

Készülékeink vezetékes vízre csatlakoztathatóak, így folyamatosan adagolják a hideg, meleg vagy szén-dioxiddal dúsított szódavizet. A dolgozók nem fogynak ki a hűsítő italból akkor sem, ha netán nem sikerült időben leadni a rendelést.

Nincs szükség szén-dioxid palackok beszerzésére

A szénsavas víz előállításához használt CO2 palackokat fogyásnak megfelelően, időben házhoz szállítjuk és becsatlakoztatjuk a géphez, így Önnek nem kell gondoskodnia a tárolásukról, vásárlásukról, cseréjükről.

Nincs havi karbantartási és javítási költség

Cégünk térítésmentesen végzi el ezeket a szolgáltatásokat. A felmerülő hibákat 24 órán belül elhárítjuk, ellenkező esetben pedig cserekészüléket biztosítunk.

Nincs szükség plusz hűtőkre

Hálózati szódagépeink óránként akár 50-100 liter hűtött szódavíz előállítását is tudják biztosítani, így nem lesz szükség külön hűtőszekrényre a palackozott vizek tárolásához.

Környezettudatos megoldás

Nincsenek üres ásványvizes flakonok, ezáltal kevesebb a hulladék.

szódavíz, szódavíz ellátás, vízellátás, szódagép, vízadagoló

Szódagépeink

Szódagép meleg vízzel

Jelen konstrukciónkban gépünk hideg, meleg, illetve széndioxiddal dúsított vizet is adagol.
15l/h szénsavat generál, ezt követően csaphővel állít elő szódát. Egy 10kg-os CO2 palack 4g-os felhasználásával közel 2500 l szódát állít elő.

Ipari szódagép

Nagy teljesítményű ipari szódagépünk óránként 50-100 liter vizet képes lehűteni, ettől nagyobb fogyasztás esetén pedig hálózati vízhőmérséklettel működik.
Egy csap (50 liter/óra), két csap (100 liter/óra) segítségével, hűtött szódavizet és hűtött csapvizet adagol korlátlan mennyiségben. A dolgozók saját üvegükben egyszerre nagyobb mennyiséget is képesek engedni belőle.

szódavíz, szódavíz ellátás, vízellátás, szódagép, vízadagoló

A kép csak illusztráció.

A szolgáltatásunk havi fix díjjal működik, kérje egyedi ajánlatunkat!

Kérdés esetén hívja az alábbi telefonszámot: +36 (30) 257 5251