Mocca Team Kft.

since 1998

Cégünkről

A Mocca Team Kft. 1998 óta, Debrecenből végzi széleskörű szolgáltatásait. Fő tevékenységünk a munkahelyi meleg,- illetve hideg ital ellátás, mely többféle márkájú, teljesítményű és méretű kávéautomatán keresztül történik.
Az általunk üzemeltetett kávéautomatákba saját márkájú Corretti szemes kávét, valamint Corretti instant alapanyagot töltünk, melyek maximálisan megfelelnek minden elvárásnak, mind ízben, mind minőségben.

Debreceni telephelyünkön található kétszintes épületünk, melynek emeletén helyezkednek el a vezetőségi irodák, diszpécser szolgálatunk, az adminisztrációs részlegünk, a beszerzési csoportunk, illetve az értékesítési egységünk. Itt kapott helyet a 20 fős tárgyalótermünk is, ahol a képzéseket, megbeszéléseket és értekezleteket tartjuk.
Az alsó szinten működik Corretti kávé szaküzletünk, ahol megvásárolható saját fejlesztésű Corretti szemes kávénk, illetve Corretti instant alapanyagaink: cappuccino, csokoládé, kávé és tejpor, valamint a kávézáshoz szükséges kiegészítők, keverők, édesítők, poharak, tejkészítmények.
Raktárunkban a töltéssel foglalkozó csoport napi áruval való ellátása történik. A szervizünkben felkészült szakembereink végzik a felújítási, karbantartási és javítási feladatokat.
Kelet-Magyarországon, Pest megyében, valamint Budapesten felkészült töltő kollégáink munkájának köszönhetően látjuk el fogyasztóinkat.

mocca team

A Magyar Ital- és Áruautomata Szövetség tagja

Fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy cégcsoportunk egyik tagja Hajdú–Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében egyedüliként a Magyar Ital- és Áruautomata Szövetség (MIÁSZ) tagja. A Szövetségtől az iparágat érintő törvényi szabályozásokról, a szakmát érintő technológiai újításokról folyamatosan kapunk információt, így tudunk naprakészek lenni szakmailag, és friss információval szolgálni partnereink felé is.
Cégünk elkötelezett a szakmai és technológiai újításokat illetően is, ezeket igyekszünk rövid időn belül beépíteni a mindennapi munka folyamatainkba.