HoReCa és Office szolgáltatás

Éttermek, kávézók, bárok

horeca, kávé, kávégép
A kulcs a finom kávé

Legyen szó egy baráti találkozóról, vagy egy finom vacsoráról, a jó kávé elengedhetetlen része az életünknek, amikor kimozdulunk otthonról. A vendéglátóegységeknek épp ezért körültekintően kell megválasztaniuk, hogy milyen szolgáltatóval működnek együtt a kávéztatást illetően. A cél a vendégek elismerése, és hogy minél gyakrabban látogassanak vissza az adott étterembe, kávézóba, bárba, akár kizárólag a finom kávénak köszönhetően.

Kávégépek egyedi igényekhez

Minden esetben feltérképezzük vendéglátóegységét, és az igényeknek teljes mértékben megfelelő kávégépet helyezünk ki, amellyel elkészíthetőek az Ön által kínált kávék, és az alkalmazottak számára is könnyen használható.

Saját márkás alapanyagok

A Corretti alapanyagokat 2013-tól saját receptúránk alapján folyamatos minőségi ellenőrzés mellett gyártják és csomagolják különböző európai gyárakban, kizárólag cégünk számára.

A vendéglátóegységek számára kínált Corretti HoReCa alapanyagok:
szemes kávé, cukor, tejpor, tejszín, forró csoki, tea

Folyamatos alapanyag feltöltés

A kávéztatáshoz szükséges alapanyagainkat folyamatosan, túraterv szerint töltjük fel. Biztos lehet abban, hogy sohasem fogy ki a szemes kávéból, cukorból, és nem kell idegesen telefonálgatnia az újabb szállítmányért.

horeca, kávé, Corretti, kávé alapanyag
horeca, kávé, kávéscsésze, Corretti
Egyedi termékdesign

A kávékat a vendégek általunk biztosított, rendhagyó üvegcsészékben fogyaszthatják, így gyönyörködhetnek a tökéletesen elkészített, minőségi kávéban.

horeca, kávé, kávéscsésze, Corretti
Saját szervizcsapat

Ha valami folytán az általunk biztosított kávégépekkel probléma lenne, kollégáink azon lesznek, hogy minél hamarabb elhárítsák azt, és ne legyen fennakadás a vendégek kávéztatásában.

 

Érdekli HoReCa szolgáltatásunk? 
Kérje árajánlatunkat!

horeca, kávé, kávégép szerviz

Irodai kávégép és ellátás

horeca, kávé, irodai kávé, kávéztatás, kávégép

Amennyiben az cég létszámából, vagy a dolgozói igényekből fakadóan úgy gondolja, egy irodai kávégép jelentené a legjobb megoldást az munkatársak kávéztatásához, keressen minket bizalommal! Nem csak kihelyezzük az Ön vállalatának legmegfelelőbb kávégépet, de az alapanyag ellátást is folyamatosan biztosítjuk saját Corretti kávékínálatunkból, így Önnek, vagy munkatársainak nem kell erre külön időt szánniuk.

Kérjen tőlünk ajánlatot egyedi konstrukcióra!

Kérdés esetén hívja az alábbi telefonszámot: +36 (30) 257 5251