Általános Szerződési Feltételek

1. Szolgáltató adatai

A szolgáltató neve: Mocca Team Kft.
A szolgáltató székhelye: 4034 Debrecen, Vágóhíd utca 16.
A Mocca Team Kft. elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: moccateam@moccateam.hu
Cégjegyzékszáma: 09-09-006469
Adószáma: 11795652-2-09

2. Alapvető rendelkezések

2.1. A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. (Elker. tv.) törvény, valamint a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet, vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

2.2. A jelen Szabályzat 2015. november 20. napjától hatályos és visszavonásig hatályban marad. A Mocca Team Kft. jogosult egyoldalúan módosítani a Szabályzatot. A módosításokat a Mocca Team Kft. azok hatályba lépése előtt 11 (tizenegy) nappal a weboldalon közzéteszi. Vásárlók a weboldal használatával elfogadják, hogy rájuk nézve a weboldal használatával kapcsolatos valamennyi szabályozás automatikusan érvényes.

2.3. Megrendelő, amennyiben belép a Mocca Team Kft. által üzemeltetett weboldalra, vagy annak tartalmát bármilyen módon olvassa – akkor is, ha nem regisztrált Megrendelője a weboldalnak, a Szabályzatban foglaltakat magára nézve kötelezőnek ismeri el. Amennyiben a Megrendelő nem fogadja el a feltételeket, nem jogosult a weboldal tartalmának megtekintésére.

2.4. Mocca Team Kft. fenntart magának minden jogot a webshop weboldal, annak bármely részlete és az azon megjelenő tartalmak, valamint a weboldal terjesztésének tekintetében. Tilos a weboldalon megjelenő tartalmak vagy azok bármely részletének letöltése, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a Mocca Team Kft. írásos hozzájárulása nélkül.

3. A rendelés feltételei

3.1. A termékekre vonatkozóan megjelenített árak forintban értendők, tartalmazzák a törvényben előírt áfát. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra.

3.2. A Mocca Team Kft. a honlapon feltünteti a termék nevét, leírását, a termékekről fotót jelenít meg. A termékek képei eltérhetnek a valóságostól, illusztrációként szerepelhetnek. A Mocca Team Kft. nem vállal felelősséget a webshopban megjelenő kép és a termék tényleges kinézete miatti különbözőség miatt.

3.3. Amennyiben akciós ár kerül bevezetésre, a Mocca Team Kft. teljes körűen tájékoztatja a Megrendelőt az akcióról és annak pontos időtartamáról.

4. A rendelés menete

 1. Megrendelő a regisztrációját követően bejelentkezik a “Fiókom” menüpont alatt (a képernyő jobb felső sarkában), vagy regisztráció nélkül is megkezdheti a rendelést.
 2. Az “Irodai vendéglátás, rendelés”, vagy a “Rendelés” menüpontra kattintva a Megrendelő megtekintheti a rendelhető termékek körét termékkategóriánként. Rákattintva a termékkategóriára, megjelennek a konkrét termékek, a termék nevére kattintva részletes leírást kap a termékről.
 3. Megrendelő a termékoldalon egyes termékeknél kiválasztja a megrendelni kívánt paramétert (kiszerelés, ízválaszték), illetve megadja a rendelni kívánt mennyiséget.
 4. A Megrendelő kosárba helyezi a kiválasztott terméket. A kosár tartalmát bármikor megtekintheti a „Kosár” gombra kattintva (a képernyő jobb oldalán), vagy a kosár ikonra kattintva (a képernyő jobb felső sarkában).
 5. Amennyiben Megrendelő nem szeretne további terméket rendelni, ellenőrzi a megrendelni kívánt termék darabszámát. Az „X” ikonra kattintva törölheti a kosár tartalmát. Mennyiség módosítása esetén a „Kosár frissítése” gombra kattint. A “Tovább a pénztárhoz” gombra kattintva folytathatja a rendelés leadását.
 6. A “Rendelés leadása” oldalon megadja számlázási adatait. Amennyiben szeretne regisztrálni az oldalon, az adatok kitöltése után a “Fiók létrehozása?” jelölőnégyzet bejelölésével, és felhasználónév, valamint jelszó megadásával teheti meg.
 7. Amennyiben Megrendelő korábban már regisztrált az oldalon, az oldal tetején a “Kattintsunk ide a bejelentkezéshez” feliratra kattintva, vagy a “Fiókom” menüpont alatt (a képernyő jobb felső sarkában) tud bejelentkezni a korábban létrehozott fiókjába. Ebben az esetben a regisztrációkor megadott számlázási adatok automatikusan kitöltésre kerülnek.
 8. A fizetés a kiszállítást követően utánvétellel, illetve további egyeztetés alapján banki átutalással történik.
 9. Az adatok megadását követően Megrendelő a ”Megrendelés elküldése” gombra kattintva tudja elküldeni megrendelését, előtte azonban még egyszer ellenőrizheti a megadott adatokat, illetve megjegyzést is küldhet a megrendelésével kapcsolatban. A megrendelés elküldése csak az Általános Szerződési Feltételek elfogadását követően lehetséges.
 10. Megrendelő a megrendelés elküldését követően e-mailben azonnali visszaigazolást kap a sikeres rendelésről, ami ezután 3 munkanapon belül feldolgozásra kerül, és erről Megrendelő e-mailben további értesítést kap a Mocca Team Kft. egyik e-mail címéről. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a Mocca Team Kft.-hez, illetve a Megrendelőhöz megérkezettnek, amikor az számára hozzáférhetővé válik. A Mocca Team Kft. kizárja a visszaigazolás felelősségét, ha a visszaigazolás azért nem érkezik meg időben, mert Megrendelő rossz e-mail címet adott meg regisztrációja, megrendelése során, vagy a fiókjához tartozó tárhely telítettsége miatt nem tud üzenetet fogadni.
 11. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítése és visszaigazoló e-mail, illetve telefonon történt egyeztetés szerint minden költséget tartalmaz. A számlát kiszállításkor viszi magával a Mocca Team Kft. Mocca Office kiszállító csapata. Megrendelő köteles a kiszállított termékeket kézbesítéskor a Mocca Team Kft. alkalmazottja előtt átvizsgálni, és a csomagoláson észlelt esetleges sérülés esetén köteles jegyzőkönyv felvételét kérni, sérülés esetén az árut nem köteles átvenni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt a Mocca Team Kft. nem fogad el.

5. A megrendelések feldolgozása és teljesítés

5.1. Általános teljesítési határidő és az esetlegesen felmerülő szállítási költség a megrendelés feldolgozása után a Megrendelővel történt telefonos vagy e-mailes egyeztetés szerint valósul meg.

5.2. Részben történő teljesítésre, helyettesítő termék kiszállításra, vagy ízbeli eltérésre kizárólag a Megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor.

6. Szerzői jogok

6.1. Miután a kaveautomata-debrecen.hu, mint weboldal szerzői jogi műnek minősül, tilos a kaveautomata-debrecen.hu weboldalon megjelenő tartalmak vagy azok bármely részletének letöltése (többszörözése), újra nyilvánossághoz történő közvetítése, más módon való felhasználása, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a Mocca Team Kft. írásos hozzájárulása nélkül.

6.2. A kaveautomata-debrecen.hu weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni írásos hozzájárulás esetén is csak az adott weboldalra való hivatkozással lehet.

6.3. Tilos a kaveautomata-debrecen.hu weboldal tartalmának, illetve egyes részeinek adaptációja; Tilos bármely olyan alkalmazás használata, amellyel a kaveautomata-debrecen.hu weboldal vagy azok bármely része módosítható vagy indexelhető.

7. Adatvédelem

7.1. A weboldal adatkezelési tájékoztatója elérhető a következő oldalon: Adatvédelmi nyilatkozat